Accessibilitat

Declaració d’accessibilitat

Política d’Accessibilitat

El portal de les Eleccions 2015 ha sigut dissenyat amb l’objectiu que totes les persones puguen navegar pels seus continguts sense trobar dificultats en l’accés.

La política d’accessibilitat aplicada pel Ministeri de l’Interior està alineada amb les exigències del Reial decret 1494/2007, de 12 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l’accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.

Compliment dels estàndards

Les pàgines d’aquest lloc Web compleixen la marca AA segons la Norma UNEIX 139803:2004 i les Directrius d’Accessibilitat per al Contingut Web 2.0 del W3C. Tots els requisits de Prioritat 1 i Prioritat 2 han sigut comprovats i corregits mitjançant una anàlisi semi-automàtic de l’accessibilitat a través de diferents eines.

L’última revisió sobre el nivell d’accessibilitat d’aquest portal ha sigut realitzada amb data 26 d’Octubre de 2015.

Contacte

El Ministeri de l’Interior considera l’accessibilitat d’aquest portal com un procés continu de millora en el qual convida a participar al ciutadà amb qualsevol suggeriment. Per a açò pot contactar mitjançant la nostra pàgina de contacte.