Aplicació per al seguiment de la participació i resultats electorals

L’aplicació “Eleccions Generals 2015” que facilita el Ministeri de l’Interior permet consultar la participació i els resultats provisionals de les eleccions al Congrés i al Senat del 20 de desembre de 2015.

Si ja teniu instal·lada una versió anterior al dia 18 de desembre, hauríeu de desinstal·lar-la i descarregar-vos la versió actual.

Quina informació ofereix

Aquesta aplicació permet consultar els resultats electorals per diversos nivells: total estatal, comunitat autònoma, circumscripcions (províncies/illes), municipis i districtes municipals en les ciutats següents: Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Màlaga, Saragossa i Bilbao.

L’usuari pot consultar dades d’avanços de participació, Congrés i Senat en una mateixa app i amb dades en temps real.

L’aplicació mostra detall de dades de participació, percentatges de vots vàlids, en blanc i nuls, juntament amb resultats per candidats i candidatures.

De manera complementària, l’app també permet comparar resultats respecte de les eleccions generals de 2011.

Com s’instal·la

L’app es pot instal·lar des de les botigues d’aplicacions en les plataformes següents: Android (Google Play), iOS (App Store), Windows (Windows Phone Store) i Blackberry (Blackberry World).

Seguiu els resultats electorals
Seleccioneu les dades que vulgueu consultar
Consulteu qui ha aconseguit l´últim escó
Avanços, congrés i senat
AVÍS
Les dades que ofereix el Ministeri de l’Interior constitueixen informació provisional sobre els resultats de l’elecció, en virtut del que preveu l’article 98.2 de la Llei orgànica del règim electoral general.
Correspon a les juntes electorals dur a terme l’escrutini general i la proclamació d’electes (articles 103 i 108 de la Llei orgànica del règim electoral general).
Finalment, correspon a la Junta Electoral Central publicar els resultats de les eleccions en el Butlletí Oficial de l’Estat (article 108.6 de la Llei orgànica del règim electoral general).